Tuinhuis

Breng orde en sfeer in je tuin met een tuinhuis. Brabowood heeft een groot assortiment houten tuinhuizen. Leverbaar in douglas hout en vuren hout. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk in afmetingen en houtsoorten. Geniet het hele jaar van je tuin met een houten tuinhuis van Brabowood uit Oss, Brabant!

Topkwaliteit Douglas hout

Wij gebruiken alleen het beste hout voor duurzaamheid en kwaliteit in al onze projecten.

Specialist in maatwerk

Op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw unieke ruimte en stijl.

Persoonlijk advies

Deskundig advies afgestemd op uw persoonlijke behoeften en wensen.

Exclusieve tuinhuizen, op maat gemaakt!

Een tuinhuis is de ideale buitenberg ruimte. Voor elke tuin, groot of klein, heeft Brabowood een passend houten tuinhuis. Al onze tuinhuizen worden geleverd in duurzaam hoogwaardig Douglas hout of vurenhout. 

Vraag een gratis offerte aan

Tuinhuis op maat

Onze houten tuinhuizen zijn al jaren gewild vanwege een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Deze comfortabel geprijsde overkappingen zijn beschikbaar als buitenverblijf met plat dak en als kapschuur. Beschikbaar in 4, 5, en 6 meter breed en in te vullen met achter- en zijwanden, geschikt voor elke tuin.

Plan een gratis adviesgepsrek

Houten tuinhuis met overkapping

Breid je houten tuinhuis uit met een overkapping. Zo staan je eigendommen altijd beschermd tegen de zon en/of de regen. Ook is het heerlijk loungen voor het hele gezin onder het afdak. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken om jouw tuinhuis uit te breiden met een houten overkapping

Vraag een gratis offerte aan

Veelgestelde vragen