Houten berging met een overkapping

Houten berging met een overkapping

De plek in onze tuin waar we als het maar enigszins kan ‘s avonds kunnen zitten om tv te kijken en tevens een berging voor onze fietsen. Het resultaat is schitterend en een absolute upgrade van onze leefruimte.

 

DE VRAAG

Een multifunctionele plek waar we ‘s avonds lekker kunnen zitten

We waren op zoek naar een multifunctioneel buitenverblijf waar we zowel ‘s avonds lekker kunnen zitten, tv kunnen kijken maar ook een fraaie berging waar we onze fietsen en dergelijken kunnen stallen.

 

ADVIES EN ONTWERP

Meedenken in oplossingen

De vakmensen van Brabowood hebben ons bijzonder goed begeleid in het inzichtelijk maken van alle opties en ideeën. Op basis van een voorbeeld wat wij zelf aangeleverd hebben heeft Brabowood een ontwerp gemaakt. Hierdoor kregen wij een goed beeld van het werkelijk prachtige eindresultaat. 

 

RESULTAAT

Je hoeft maar te bellen en het wordt geregeld

Wij zitten als het maar enigzins kan buiten onder de overkapping. De service van Brabowood is top en je hoeft maar te bellen en alles wordt geregeld. Mensen die bij ons op bezoek komen vinden het schitterend, enkele buren zijn zelfs al langsgeweest om te kijken naar de mogelijkheden om zelf ook een overkapping aan te schaffen bij Brabowood! 

Volgende lezen

Prachtige houten tuinoverkapping
Berging met overkapping