Werkzijze

Met een ruim aanbod én de mogelijkheid voor maatwerk, is er altijd een mooi bouwwerk geschikt voor jouw tuin!

Stap 1

Oriëntatie en Inventarisatie

Iedere tuin is anders en vraagt om een eigen benadering. Of je nu kiest voor een tuinhuisje voor al je spullen en fietsen of een houten overkapping om het hele jaar van je tuin te kunnen genieten. Wij denken graag met je mee, maak snel een vrijblijvende afspraak met een van onze hout experts! 

Stap 2

Ontwerp en prijsopgave

Voor elk houten product kun je geheel vrijblijvend een maatwerk prijsopgave aanvragen. Liever eerst een persoonlijke afspraak? We komen graag bij je langs om de buitenruimte te bekijken. Op dat moment bespreken we uw wensen en kijken we naar een passende oplossing. 

Stap 3

Productie en realisatie

Na goedkeuring van de prijsopgave en ontwerp gaan wij aan de slag met de productiefase. We overleggen een planning met u en zorgen ervoor dat alle materialen optimaal worden voorbereid en behandeld in onze werkplaats in Oss. Hierdoor hebben we korte lijnen naar onze klanten en kunnen we snel en vakkundig leveren en monteren.

Stap 4

Oplevering en nazorg

Zodra het project is afgerond lopen we dit met de opdrachtgever na. Dan kunt u genieten van uw verblijf.

Interesse in een maatwerk project?

Bij Brabowood begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en specificaties

Tuinhuis

Breng orde en sfeer in je tuin met een tuinhuis. Brabowood heeft een groot assortiment houten tuinhuizen. Leverbaar in douglas hout en vuren hout. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk in afmetingen en houtsoorten. Geniet het hele jaar van je tuin met een houten tuinhuis van Brabowood uit Oss, Brabant!

Overkapping

Wat is er fijner dan heerlijk ontspannen te genieten in je tuin? Ontdek het grote assortiment houten overkappingen van Brabowood. Een overkapping met platdak, zadeldak of de klassieke kapschuur. Robuust of modern. Leverbaar in Douglas hout en vuren hout. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk in verschillende afmetingen en houtsoorten. 

Veranda

Brabowood heeft een groot assortiment houten veranda’s, er is dus genoeg te kiezen! Eenvoudig of juist geavanceerd. Robuust of modern. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk in afmetingen en houtsoorten. Geniet het hele jaar van je tuin met een houten veranda’s van Brabowood in Oss, Brabant.

Buiten keuken

Verras je gasten en familie met een gezellige outdoor cooking ervaring met de Brabowood buitenkeukens. Ontdek ons assortiment aan modulaire buitenkeukens. Geniet het hele jaar van je tuin met een houten buitenkeuken van Brabowood in Oss, Brabant!