Veranda

Brabowood heeft een groot assortiment houten veranda’s, er is dus genoeg te kiezen! Eenvoudig of juist geavanceerd. Robuust of modern. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk in afmetingen en houtsoorten. Geniet het hele jaar van je tuin met een houten veranda’s van Brabowood in Oss, Brabant.

Houten veranda laten maken

Een houten veranda is de ideale plek om je tuin attributen veilig te stellen tegen de diverse weersomstandigheden. Ook is het de ideale plek om met het hele gezin tot laat te genieten van een mooie zomerdag in je tuin dankzij de licht doorlatende dakconstructie van onze veranda’s.

Houten veranda maat

Onze houten veranda’s zijn al jaren gewild vanwege een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ze zijn verkrijgbaar in douglas als in vurenhout. Maak snel een afspraak zodat we samen de ideale veranda voor jouw tuin kunnen samenstellen! 

Houten veranda laten plaatsen

Het is aan te raden je houten veranda goed te beschermen tegen zon, wind en regen. Ook hier denken we graag meteen met je mee. Kies voor gespoten, geïmpregneerd of voor een onbehandeld hout als je zelf met bijvoorbeeld een beits aan de slag wilt.