Overkapping aan ons huis

Overkapping aan ons huis

Wij waren op zoek naar een overkapping voor aan ons huis om lekker op onze lounge-bank (langer) buiten te kunnen zitten. Na een, zeer prettig, eerste gesprek met Brabowood zijn onze ideeën werkelijkheid geworden.

 

DE VRAAG

Flexibel maatwerk

Wij hadden zelf een idee hoe het er ongeveer uit zou moeten komen zien, maar zijn zelf niet technisch. Brabowood heeft daarin meegedacht en geholpen om een plan te maken. Na precieze metingen en gesprekken is er een ontwerpplan gemaakt. En hebben wij de 3D tekeningen van Brabowood mogen ontvangen. Deze werden (na wat kleine aanpassingen) goedgekeurd. En kon het plan worden uitgevoerd.

 

RESULTAAT

Prachtige houten overkapping 

De overkapping kon snel geplaatst worden. Het bouwen duurde 2 dagen. De service van Brabowood is GOUD waard! Nu zijn wij de gelukkige eigenaren van een prachtige houten overkapping met lichtkoepel en lichtplan (spotjes). Wij eten en leven nu veel vaak buiten.Onze vrienden die bij ons langs komen vinden het ook een prachtige overkapping, onze tuin lijkt zelfs groter! Ik spreek ook namens onze twee tieners, die nu een prachtige “chill-plek” hebben en vaker vrienden kunnen uitnodigen. Brabowood: Bedankt voor de snelle service, het praktische meedenken en het Prachtige eindresultaat!

Volgende lezen

Ruim tuinhuis op maat
Overkapping met tuinhuis

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.