Tuinhuis met een overkapping

Tuinhuis met een overkapping

Wij zijn uitermate tevreden met ons tuinhuis en hebben ook tal van complimenten mogen ontvangen van bezoekers. Een aantal van hen heeft ook reeds een tuinhuis laten plaatsen door Brabowood!

 

DE VRAAG

Voldoende opbergruimte en overkapping

Nadat wij de sleutel van ons nieuwbouwhuis hadden ontvangen, waren wij aan het bedenken wat we met onze “tuin” aan moesten. Een tuinhuis moest er in ieder geval komen. Op aanraden van onze buurman zijn we in contact geraakt met Brabowood, die we vervolgens uitgenodigd hebben om te komen brainstormen over wat de mogelijkheden waren (qua materialen, uitvoering etc.). De belangrijkste wensen; voldoende opbergruimte en een overkapping waar tenminste een loungeset en barbeque onder moest passen.  

 

ADVIES EN ONTWERP

Flexibiliteit en vakmanschap

Op basis van onze wensen heeft Brabowood vervolgens een ontwerp gemaakt van een tuinhuis bestaande uit een opbergdeel en geschakelde overkapping. Daarbij hebben zij ons onder meer geadviseerd over de mogelijke afmetingen, type verbindingen, fundering en de verschillende soorten hout.

Nadat het ontwerp gereed was en wij aangaven dat wij toch liever een overkapping wilden die alleen op de hoekpunten wordt ondersteund is het ontwerp daarop aangepast. Wat ons vooral aansprak van Brabowood was dat zij op geen enkele wijze lieten blijken dat zij voorkeur hadden voor een bepaalde uitvoering, gebruik van materialen, maar volledig open stonden voor onze voorkeuren en ideeën.

 

RESULTAAT

Snel en netjes. Echte topservice.

De plaatsing van het tuinhuis verliep uitermate snel en netjes. Duidelijk vakmensen die ook nog eens erg pretting in de omgang zijn. Na plaatsing zijn er weliswaar een aantal problemen geweest, die echter in alle gevallen te maken hadden met verzakking van de bodem. Echter Brabowood reageerde uitermate correct op onze verzoeken en alles is ook naar alle tevredenheid opgelost. Echt topservice. Wij zijn uitermate tevreden met ons tuinhuis en hebben ook tal van complimenten mogen ontvangen van bezoekers. Een aantal van hen heeft ook reeds een tuinhuis laten plaatsen door Brabowood.

Volgende lezen

Overkapping met tuinhuis
Prachtige houten tuinoverkapping

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.